Posted on Leave a comment

Hoe Access Consciousness jou kwaliteit van leven kan verbeteren

Access Consciousness is een modelleringstechniek die is ontwikkeld door Gary Douglas en Dr. Dain Heer. Het is een set van gereedschappen en technieken die zijn bedoeld om mensen te helpen hun bewustzijn te verhogen en hun leven te verbeteren. In dit artikel wordt uitgelegd hoe Access Consciousness werkt en hoe je het zelf op de juiste manier toe kan passen.

Access Bars

Een van de belangrijkste gereedschappen van Access Consciousness is Access Bars. Access Bars zijn 32 punten op het hoofd die corresponderen met verschillende aspecten van ons leven, zoals geld, gezondheid, relaties, seksualiteit en veel meer. Door deze punten te activeren met een zachte aanraking, worden oude energieën en overtuigingen die ons belemmeren vrijgegeven, waardoor we in staat zijn om ons leven op een andere manier te creëren.

Een Access Bars sessie kan helpen bij het verminderen van stress, angst en spanning en het verhogen van energie, focus en creativiteit. Het kan ook helpen bij het oplossen van problemen en het realiseren van doelen. Veel mensen ervaren ook verbeteringen in hun gezondheid en welzijn na een sessie. Het helpt mensen ontdekken welke kansen en mogelijkheden er zijn wanneer je al je overtuigingen en angsten los laat.

Bewustwording

Access Consciousness gaat verder dan alleen maar het activeren van de Bars. Het is een filosofie die erop gericht is om mensen te helpen zich bewust te worden van hun eigen unieke vermogens en potentieel. Het gaat erom dat mensen zich bewust worden van hun eigen unieke manier van werken en leren om dat te gebruiken om zichzelf en de wereld te veranderen.

 

Access Consciousness biedt ook een reeks van andere gereedschappen en technieken die mensen kunnen gebruiken om hun bewustzijn te verhogen en hun leven te verbeteren. Dit omvat onder andere het gebruik van vragen, het veranderen van overtuigingen en het creëren van nieuwe realiteiten.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *